Bel: 088-9000 450

verkoopuwfactuur.nl kent haar roots vanuit een succesvol Credit Management bedrijf. Steeds vaker kregen wij de vraag vanuit onze klanten of wij er voor open stonden om vorderingen te kopen. “Wij geen negatieve energie meer, alsnog een bedrag op onze rekening en voor jullie de kans om er meer uit te halen dan dat we zelf kunnen en willen”, luidde een veelgehoorde opmerking. Wij zijn erin gespecialiseerd om allerlei soorten vorderingen te incasseren zowel op particulieren en bij zakelijke partijen. De hoogte van de vordering is niet relevant, wij kopen vorderingen kleinschalig maar ook voor het aanbieden van een omvangrijke portefeuille gaan we graag met u in gesprek.

Vanuit onze kennis en ervaring in credit management weten we hoe belangrijk het is om, ook nadat u de vordering(en) hebt verkocht, op een correcte en betrouwbare wijze met uw voormalig debiteur te communiceren. Wij zijn een commerciële organisatie en willen graag voor een langere periode zaken met u doen, dit uitgangspunt staat dan ook centraal tijdens onze contacten met uw voormalig debiteur(en).

Binnen ons team van 15 medewerkers hebben we de beschikking over een eigen juridische afdeling en deurwaarder. Om het u makkelijk te maken bieden we de mogelijkheid om de zaken online te regelen. Wilt u ons toch eerst eens in de ogen kijken; dan maken we een afspraak met elkaar voor een nadere kennismaking en een inventarisatie van uw vorderingen.

Ik heb een website ontworpen en gebouwd, maar de tegen partij betaald niet vanwege ontevredenheid